New Step by Step Map For خاکشیر و گلاب برای یبوست
New Step by Step Map For خاکشیر و گلاب برای یبوست
Blog Article
فراموش نکنید که یبوست را همیشه نمی توان در خانه درمان کرد و برای رفع آن نیاز به نظر متخصص دارید تا ابتدا علت آن پیدا شود و بعد اقدامات درمانی لازم انجام گیرد.
آلرژی، یکی از مشکلات شایع کودکان است. همیشه روش های پیشگیری از بروز آلرژی مهمتر از درمان آلرژی کودکان است. انواع مختلف...
بهترین راهکار درمان یبوست شدید مصرف داروهایی با خاصیت ملین و نرم کننده مدفوع است و شما می توانید آن را از طریق مصرف داروهای شیمیایی یا موادطبیعی تامین کنید.
بیماری شقاق مقعدی یک شکاف یا ترک باریک در پوست دیواره ی مقعد و مخاط اطراف آن است که در نیمه ی تحتانی مقعد رخ می دهد. از آنجایی که در این قسمت تمرکز گیرنده های عصبی بسیار بالاست در صورت بروز هر نوع از هم گسیختگی بافتی و آسیب می تواند درد بسیار زیادی به وجود بیاید که گاهی خارج از تحمل فرد است.
اگر درمانهای خانگی مؤثر نباشند، یک متخصص مراقبتهای بهداشتی ممکن است یک ملین بدون نسخه مانند موارد زیر را پیشنهاد دهد:
اسهال گاه به گاهی به علت انسداد روده بزرگ توسط مدفوع سخت
معاینه مقعد با انگشت میتواند به کشف تنگی مقعد کمک کند و همچنین پری مقعد نشاندهنده مشکلی در عضلات کف لگن و اطراف مقعد است.
گشادی مقعد و رابطه مقعدی؛ بررسی سایر دلایل و درمان درمان اسهال کودکان و بزرگسالان؛ تشخیص علائم، علت و پیشگیری علت بی اختیاری مدفوع چیست؟ علائم و روشهای درمان علت سوزش مقعد بعد از دفع و درمان خانگی و دارویی علت خارش مقعد چیست؟ درمان خانگی، طب سنتی و دارویی خارش علت خون در مدفوع چیست؟ درمان مدفوع خونی
یبوست حاد در صورت که با نشانههای نگرانکننده مانند خونریزی مقعدی، درد شدید شکمی و گرفتگی عضلات، تهوع و استفراغ و از دست دادن غیر ارادی وزن و …. همراه باشد، نیاز به بررسی خواهد داشت.
سلام من دو روز هست که دل درد خیلی شدید دارم و دو روز هم نتونستم دستشویی کنم قبلا هم اینطوری شده بودم ولی الان دیگه بیشتر اذیتم میکنه سوزش هم دارم چی کار کنم؟
شربت کرمافین یک ملین ملایم و موثر است که به راحتی یبوست را تسکین می دهد. کرمافین دارای دو ماده اصلی است: شیر منیزیا و پارافین مایع.
مکمل های فیبری با حجیم کردن مدفوع باعث دفع آسان تر می یبوست و روزه داری شوند.
یبوست یکی از مشکلات شایع در دوره بارداری است. حدود نیمی از خانم ها در دوران بارداری، به ویژه در سه ماهه سوم بارداری، دچار یبوست میشوند.
مصرف داروهای ضد درد (مانند کدئین و اکسی کدون)، داروهای ضد افسردگی (مانند آمیتریپتیلین و ایمی پرامین) و داروهای ضد تشنج (مانند فنیتوئین و کاربامازپین)